Carta oberta als Moixiganguers d'Igualada

Benvolguts Moixiganguers,

És Festa Major i aquesta setmana tocaria preparar-nos per diumenge fer castells a la plaça de l’Ajuntament.

Avui dimarts faríem un assaig multitudinari amb més de 300 castellers, de ben segur amb proves fantàstiques que dimecres hauríem consolidat per dedicar l'assaig de dijous a guanyar confiança i arreglar alguna esquena. Ens hauríem retrobat després de vacances amb la sorpresa que un acotxador ha crescut més del que tocava i alguna esquena cremada, però segur ens hauríem plantat a plaça amb tres grans castells i amb ganes de descarregar el pilar de 6.

Aquest any no podrà ser... La pandèmia de la Covid-19 ho ha fet impossible, i ara cal que tots guardem aquestes ganes per quan tot això sigui possible.

Quan tornem, perquè tornarem, els castells costaran, sempre costen, i per això ens agraden. Llavors serà el moment de tornar tots a les Cotxeres, amb aquestes ganes de fer castells que aquest any no hem pogut fer realitat. Us demanem un gran favor, aquestes ganes de fer castells que tens ara, cal conservar-les com un tresor, perquè així, en tornar, ens podrem dedicar amb més força i intensitat que mai a la nostra Colla, la de tots, la teva, els Moixiganguers d’Igualada. Perquè la Colla ets tu, i les teves ganes d’avui es convertiran en els grans castells de demà.

Bona Festa Major, Moixiganguers d’Igualada, bona Festa Major 2020 i totes les que vindran!

 

Jordi Moreno, Cap de Colla

Oriol Solà, President