Últimes notícies

Descobreix tot el que fem!

La colla morada celebrava aquest diumenge els 27 anys i ho feia de la millor manera possible actuant a casa juntament amb els Castellers de Sant Cugat i els Capgrossos de Mataró. L’actuació, a més, posava el punt i final a una setmana plena d’actes castellers.

Aquest diumenge els igualadins es trobaven amb la primera actuació com a locals de l’any i, després de la bona dinàmica dels últims assajos, era una data que prometia estrenes importants. Les dues colles convidades a acompanyar els morats a la diada de Cotxeres eren Castellers de Lleida i Tirallongues de Manresa.

L’estada de tres dies va servir per mostrar castells que encara no havien descarregat aquest any.

El divendres a la tarda els morats donaven el tret de sortida a una estada de 3 dies al País Valencià amb l’objectiu de preparar-se per encarar l’inici de temporada i enfortir la relació entre els membres de la colla. Els castellers es van allotjar en bungalous d’un càmping de la zona d’Orpesa, Castelló.

L’estada serà de 3 dies i la colla espera que serveixi per millorar tan el nivell de les construccions com la cohesió interna dels castellers. Els morats encaren la que serà una de les temporades més exigents per a lacolla i per poder mostrar les seves millors construccions han d’estar preparats des del primer dia, és per això que aquest divendres a la tarda marxen d’estada al País Valencià.