Els Moixiganguers arranquen motors amb tres castells de 7

La Fira de la Caldera de Montmaneu suposava un inici de temporada especial per als igualadins. L’any 2020 va ser l’última actuació que van poder fer abans de l’aturada per la pandèmia.

El que fa dos anys havia estat un final, aquest cop era un inici, l’inici del que sembla que ha de ser la recuperació de la normalitat en el món casteller.

A primera ronda, després dels 3 pilars de 4, van lluitar la torre de 7 que van acabar carregant. Un castell que només ha pogut descarregar la Colla Vella dels Xiquets de Valls en el que portem d’any. Tot i la caiguda, els Moixiganguers, que actuaven en solitari, van descarregar el 4 de 7 a segona ronda i el 3 de 7 a la tercera.

Per acabar la diada, els morats van descarregar un pilar de 5 tancant així una primera actuació que enceta un calendari ambiciós i exigent per la colla, que espera revalidar algunes de les seves millors estructures i recuperar la bona dinàmica que havien assolit els últims anys.

La següent actuació dels Moixiganguers d’Igualada serà el dia 20 de març a Barcelona en la diada d’homenatge a Josep Sala amb els Castellers de Barcelona i els Sagals d’Osona.