Fes-te Soci Protector!

Gràcies als socis protectors podem portar a terme una part important de les activitats que realitzem anualment, consolidar l’activitat castellera a Igualada i continuar avançant com a colla. Per nosaltres és fonamental comptar amb el vostre suport.

Els Moixiganguers d’Igualada ens proposem reptes molt ambiciosos com ho demostra la recent aprovació en assemblea del canvi de local social, per tal de donar un nou pas endavant i continuar creixent com a entitat en tots els àmbits. Projectes com aquest són possibles únicament amb l’ajuda de tots i cadascun de vosaltres.

Per part nostra ens comprometem a informar-vos periòdicament d’aquells aspectes rellevants que succeeixin a la colla així com de les diferents activitats que organitzem. Per descomptat, restem a la vostra disposició en cas de que desitgeu rebre informació més específica sobre la marxa de la colla i la seva situació.

Per fer-vos socis protectors només cal que ompliu el formulari que podeu descarregar aquí i ens el feu arribar vía email a moixiganguers@moixiganguers.cat o entregar-lo durant qualsevol assaig o activitat que realitzem.

Moltíssimes gràcies pel vostre suport!