• La colla presentarà oficialment Les Cotxeres amb una festa oberta a la ciutat

Els Moixiganguers d’Igualada han preparat festa grossa aquest diumenge, 19 de març, per fer el tret de sortida del seu nou local social i d’assaig, Les Cotxeres de l’Estació Vella. Ho faran amb una actuació castellera de nivell, al costat dels Castellers de Vilafranca, que estrenaran temporada a Igualada. Des de fa gairebé un mes, l’històric edifici modernista que antigament resguardava els autobusos de la Hispano Igualadina és el nou local dels Moixiganguers d’Igualada. La colla ja fa dies que hi assaja i aquest proper diumenge l’inaugurarà oficialment amb un acte obert a tothom.

A partir de les 10 h del matí les portes de Les Cotxeres s’obriran a tots aquells que vulguin entrar i conèixer l’espai; ciutadans i entitats a qui els Moixiganguers conviden a compartir Les Cotxeres per tal de gaudir-ne conjuntament i convertir-les en un centre actiu per al teixit associatiu i cultural de la ciutat. A les 12 h del migdia es faran els parlaments institucionals dels representants de l’Ajuntament d’Igualada i del president i del cap de colla dels Moixiganguers, i uns pilars dins del local es convertiran en la cinta que deixaran el local oficialment inaugurat. Tot seguit, a les 12:30 h i a la Plaça Catalunya, davant mateix de Les Cotxeres, començarà la diada castellera amb els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Vilafranca. Les dues colles venen amb ganes de treure les camises de l’armari per fer els seus primers castells del 2017, ja que per ambdues aquesta serà la primera diada castellera de la temporada.

A partir d’aquest diumenge, comença un calendari molt atractiu per la colla igualadina, que actuarà a les principals places castelleres del país (Valls, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú, Terrassa o Sant Cugat) i amb les millors colles del moment.