• La colla ha fet per segona vegada enguany la torre, el 3 i el 4 de 8 a la Festa Major de Sant Cugat

Aquest diumenge els Moixiganguers ha actuat per la Festa Major de Sant Cugat, on han demostrat de nou l’alt nivell que duen aquesta temporada i el domini amb els castells de vuit. Els morats han completat la segona tripleta de 8 de l’any, actuant al costat dels Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sants.

Després d’un pilar de 4 caminat d’entrada, han seguit el programa habitual en aquests casos i han començat amb la torre de vuit amb folre; un castell que ha pujat nerviós però al qual els igualadins tenen molta confiança, i l’han descarregat sense més complicacions. Era el millor inici, la tercera torre de vuit de l’any i la quinzena de la trajectòria dels Moixiganguers. En segona ronda han descarregat el 3 de 8, el quart d’aquesta temporada, i han acabat amb un 4 de 8. Han arrodonit la diada amb un vano de cinc.

Els Castellers de Sant Cugat descarreguen el 5 de 8

Els amfitrions, els Castellers de Sant Cugat, han exhibit tres castells de vuit de nivell: el tres, la torre i el cinc; aquesta última, una estructura que també treballen els Moixiganguers. Han acabat la diada amb un pilar de 6 carregat i un vano de cinc. D’altra banda, els Castellers de Sants, condicionats per algunes baixes, han descarregat el 3 i el 4 de 8 i el 5 de 7, a més d’un vano de cinc.