Serveis per a empreses

Els Moixiganguers d’Igualada oferim diversos serveis per empreses i entitats per apropar el món casteller i els seus valors a tot tipus de col·lectius. Els tallers de castells permeten viure l’experiència de descarregar un castell gràcies a la col·laboració conjunta, les demostracions enriqueixen un esdeveniment i els patrocinis aconsegueixen associar valors castellers i de cultura popular i construir imatge. Diferents opcions que sempre adaptem a les necessitats de cada col·lectiu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

Talles de Castells i Demostracions

Són nombrosos els valors del món casteller que es poden traslladar directament al món empresarial: col·laboració, esforç, confiança, lideratge, diversitat, esperit de superació… Els castells suposen el resultat del treball en equip portat a la seva màxima expressió.

Els tallers de castells són una forma immillorable de treballar aquests valors en el context d’una activitat interna d’una empresa o entitat. Oferim sessions de durada variable segons es requereixi (entre 45 minuts i 2,5 hores) per viure els castells en primera persona i reflexionar sobre els seus valors, orientant-les en cada cas a les necessitats del grup en qüestió. En la primera part fem una introducció al món casteller i la nostra colla en particular amb el suport de material audiovisual per passar després a la part pràctica on totes les persones participen per aconseguir un repte conjunt, descarregar un castell.  Una activitat de construcció de grup divertida i molt enriquidora.

D’altra banda, els Moixiganguers oferim també demostracions en esdeveniments de tota mena (celebracions, inauguracions, actes culturals o esportius, etc.) on realitzem actuacions de petit format.

Col·laboracions i Patrocinis

Ens agrada fer el camí junts. Comptar amb col·laboradors que ens donin suport, comparteixin els nostres valors i contribueixin al creixement de la colla. Durant els darrers anys, els Moixiganguers d’Igualada ens hem convertit en una de les entitats de referència a Igualada i comarca amb una trajectòria d’èxit tant en l’àmbit casteller com el  social reconeguda per la revista castells amb el premi de colla de la temporada 2018. Després de descarregar els primers castells de 9 pisos de la nostra història continuem plantejant nous reptes castellers sense oblidar la nostra activitat social centrada en “Les Cotxeres”, el nostre cèntric local que allotja de forma constant esdeveniments diversos.

Les opcions de col·laboració o patrocini són múltiples: des de presència al vinil de col·laboradors del local, a la web, mencions/comunicacions a les nostres xarxes socials, cessió de drets d’imatge, etc. fins a accions més personalitzades en funció de les necessitats de l’empresa o entitat col·laboradora. No dubteu en contactar-nos per a més informació. Esperem fer pinya amb vosaltres.